Hund

Sortiment

Stort utbud till hund

Vi har ett stort utbud till dina hundar

Vi har koppel, halsband, selar m.m

Torrfoder:

Acana 

Arion

Bozita Robur

Eukanuba 

Halla

Iams

Orijen

Frysfoder:

Priima A brown puppy
Fixodida ticks and parasite remover

Giftfritt mot fästingar Fixodida Zx

Fixodida Zx™ har testats och använts av djurexperter, hunduppfödare samt hund- och kattägare med samma goda erfarenheter.

Fixodida Zx™ bidrar till mindre fästing och parasitangrepp. Regelbundet intagande av produkten stimulerar även pälstillväxten samt motverkar dålig andedräkt.

Fästingen (Ixodida på latin) är idag ett gissel för många djurägare. Att fixa fästingen – utan kemikalier. Det låter nästan för bra för att vara sant. Men tack vare Fixodida Zx™ är det numera möjligt.

Produkten är ett giftfritt alternativ som visat sig motverka fästingangrepp på både hund och katt utan negativa sidoeffekter.

Fixodida Zx™ har utvecklats i USA av Dr. William R. Jackson efter mångårig forskning kring de aktiva ingredienserna. I Nordamerika har produkten distribuerats med framgång i över 20 år. Praktiska tester har sedan lanseringen genomförts på många olika djurslag i USA, häribland 3000 tikar hos hunduppfödare.

I Sverige introducerades Fixodida Zx™ år 2007. Många hund och kattälskare ville pröva att ge sina djur ett giftfritt medel mot fästingar och produkten blev en omedelbar försäljningssuccé.

Kontakta oss

Vi svarar vanligtvis inom 24 timmar